Voeding: De basis van alles!

Honden en kattenvoeding, de basis van een mooie vacht, lekker in je vel zitten en je als hond of kat helemaal happy voelen! laatste jaren zijn veel eigenaren meer bezig met voeding dan ooit te voren, de keuze is inmiddels enorm en uw twijfelt soms of u het juiste voert, lees dan zeker verder! 

 

U herkent zich hier vast in, u staat in een dierenwinkel of op het internet op zoek naar de juiste brok voor uw hond of kat, al snel vliegen de termen, als rauw vlees, BARF, krokante brokken, geperste brokken, Al snel vliegen de  meningen uw om de oren. Want welk voer is nu het beste, is ook nog betaalbaar, het liefst zo goed mogelijk voor plant dier en milieu waar uw hond het ook nog eens goed op doet? 

Zeker als uw hond bijvoorbeeld klachten heeft als rode voetjes, jeuk, en bijvoorbeeld oorontstekingen kan een hele uitdaging zijn. 

 

Gelukkig ben ik om uw te helpen, door mijn opleidingen als trimster, paraveterinair, en voedingsdeskundige heb ik heel veel kennis opgedaan over zowel gezonde preventieve voeding om problemen te voorkomen als wel te ondersteunen bij medische problemen met de juiste voeding.

 

kortom ziet u door de bergen brokjes de

juist niet meer en twijfelt u of uw goed zit met de huidige brok of een rauw vlees dieet dan kunnen wij uw helpen met een voercheck, hierbij ontvangt uw een compleet verslag over de vitamine mineralen en voedingsstoffen die uw hond nodig heeft en wat hij momenteel binnenkrijgt zowel een teveel als een tekort kunnen problemen geven met de gezondheid van uw huisdieren op langere termijn. een voedingscheck kost €50,00 

 

tevens bieden wij complete voorplannen aan bij bijvoorbeeld een allergie of eliminatiedieet maar ook wat nu het beste plan is bij bijvoorbeeld  sledhte ontlasting bijvoorbeeld na Giardia.

Omdat voeding maatwerk is is de prijs van een compleet voedingsplan per uur,

uiteraard kunnen wij hier na meer informatie over de situatie van uw en uw hond de prijs op voorhand berekenen. 

 

Ook bieden wij Obesitas begeleiding aan bij te dikke honden of katten, om deze verantwoord te helpen af afvallen. 

 

Sinds 2022 en sinds 2023 werken wij naast de trimsalon als erkend voeding en gedrag adviseur samen voor hond en kat. 

U kunt zich aanmelden door t mail formulier op de website in te vullen dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met u op om alles door te nemen  en uw huisdier niet alleen stralend te maken van buiten maar ook vam binnen!

.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.