GEDULDIG, VAKKUNDIG, LIEFDE, FOCUS, VEEL KENNIS EN LIEFDE VOOR HET VAK ÉN NOG MEER LIEFDE VOOR UW DIER! DAT IS TRIMSALON JOLIEN.

Mijn naam is Jolien, Dieren zijn mijn leven lang een grote passie, als klein meisje kon ik bange dieren al snel, geruststellen waardoor ze vertrouwen kregen in angstige en of vreemde situaties,  in de trimsalon heb ik diverse honden die voorheen niet zonder narcose of angst konden worden getrimd en die bij mij inmiddels ontspannen op tafel durven te staan! 

naast het trimmen heb ik diverse specialisatie waaronder in de knip en pluk techniek lees hier meer over bij het kopje behandelingen

 

Voor mij was het zeker, mijn toekomst zou hoe dan ook met dieren zijn. Na de opleiding dierverzorging, en uiteraard Trimmen ben ik mij verder gaan scholen in de dierbranche met de opleidingen : Dier management gedragstherapie en dierverzorging, op het moment studeer ik nu voor paraveterinair. Om de Kennis en veiligheid voor uw dier optimaal te kunnen garanderen.

Ik vind deze studies erg belangrijk mede omdat ik dan tijdens het trimmen snel in staat ben om eventuele gezondheid problemen als bijvoorbeeld ziekte en pijnklachten in een vroeg stadium op te merken. Hierdoor kunnen ernstige ziekte indien mogelijk voorkomen worden.