GEDULDIG, VAKKUNDIG, LIEFDE, FOCUS, EN VEEL KENNIS EN LIEFDE VOOR HET VAK ÉN NOG MEER LIEFDE VOOR UW DIER! DAT IS trimsalon JOLIEN.

Mijn naam is Jolien en 22 jaar oud. Dieren zijn mijn leven lang al een passie, als klein meisje kon ik bange dieren al snel geruststellen waardoor ze even later wel naar de dierenarts durfde, ook in de trimsalon heb ik honden die voorheen niet zonder narcose of angst konden worden getrimd en die bij mij inmiddels ontspannen op tafel durven te staan! 

 

Voor mij was het zeker, mijn toekomst zou hoe dan ook met dieren zijn.  Na de opleiding dierverzorging, en uiteraard Trimmen ben ik mij verder gaan scholen in de dier sector met de opleidingen : Dier management ik studeer nu voor paraveterinair, beter bekend als dierenartsassistent(e) om mijn kennis en kunde nog meer in de salon er uit te kunnen laten springen. Ik vind deze studies erg belangrijk mede omdat ik dan tijdens het trimmen snel in staat ben om eventuele gezondheid en bijvoorbeeld pijnklachten in een vroeg stadium op te merken.  Met deze extra kennis onderscheid ik mij van andere trimsalons in Nijkerk en omgeving.