Plukken, Knippen, Scheren het is bij ons allemaal mogelijk! Iedere behandeling wordt met passie liefde en toewijding uit gevoerd op uw huisdier.

Een uitleg over de diverse trimbehandelingen. Voor meer informatie over de specifieke behandeling voor uw dier verzoek ik u vriendelijk om contact op te nemen met de trimsalon op: 0643794606

 

Knippen: hierbij wordt met de hand uw huisdier geknipt dit wordt veelal gedaan bij de Poedels Boomers en Labradoodels. Met knippen zijn de mogelijkheden in modellen en vacht lengte eindeloos!

 

Scheren: de vacht wordt op de door uw gewenste lengte geschoren, dit kan variëren van enkele centimeters lengte van de zacht tot zo kort als u zelf wenst.

Effileren: het zelfde resultaat als knippen maar het geeft een natuurlijker eindresultaat.

 

Plukken: met de hand wordt het dode haar eruit geplukt , let op bij ons wordt er altijd echt geplukt met de hand, helaas wordt de eigenaar niet altijd goed ingelicht door de trimsalon en soms komen hier honden met een plukvacht welke door knippen of scheren niet meer te plukken hiervoor is de optie vachtherstel waardoor uw hond weer de juist vacht krijgt. Plukken is dan ook mijn specialiteit!