Behandelingen: in overleg kan ik altijd een voor uw passend model knippen of plukken bij uw dier wat zowel voor u leuk is om te zien en waar uw hond of kat zich prettig bij voelt. u mag er tijdens de behandeling altijd bij blijven indien u dit wenst.

Bij Trimsalon Jolien zijn er verschillende behandelingen mogelijk!

hier een aantal mogelijkheden:

Katten: ontwollen hierdoor vindt u veel minder haar en kan u kat langharig blijven met veel minder onderhoud. Ook vindt u minder haren in huis! Voor katten met ernstige klitten is scheren ook een eventuele optie! Ook scheer ik op verzoek mocht u dit bijvoorbeeld makkelijker vinden! Katten behandel ik altijd 1 op 1 in alle rust en geduld!

Plukken:
Hierbij wordt het dode haar uit de vacht geplukt. Dit wordt gedaan omdat het niet zelf kan uitvallen. Het wordt er met de hand uit geplukt.
bij mij wordt er in tegenstelling tot andere trimsalons in de omgeving altijd echt geplukt!

Scheren:
Voor de viervoeter welke een lekker kort stoer kapsel mag!
Ook bij scheren zijn er meerdere lengtes mogelijk zodat er altijd iets is na uw wens.

Knippen/effileren:
Bij het knippen word de vacht met de hand geknipt dit geeft een mooier resultaat als scheren ook hierin zijn verschillende modellen mogelijk afhankelijk van uw wensen.
Dit geeft weer een geheel andere resultaat dan scheren.


Ontwollen:
Bij het ontwollen wordt alle onder
wol uit de vacht gehaald waardoor het verharen stopt.
zeer geschikt voor Golden Retrievers, Labrador, Husky, en bijvoorbeeld de Benner Sennen

Wassen:
Ook voor een frisse wasbeurt is uw huisdier van harte welkom. Wij verkopen ook parfum!

Service:
Soms ziet het kopje er naar een aantal weken niet meer zo mooi uit. Hiervoor bieden wij aan dat het kopje en nagels bijknippen aan als service van de zaak

vakkundig, liefde voor het vak en voor uw dier, goed geprijsd bij mij verlaat uw dier niet alleen prachtig de salon, ik doe er alles aan om hem tijdens de behandeling op zijn gemak te stellen en het een prettige ervaring te maken. pups mogen bij mij altijd gratis wennen